BUURT ENERGIEKLUSDAGEN

Kom naar de Buurt Energieklusdagen op 1 en 4 september 2021!

Woont u in een van de wijken Keverdijk of J.P. Thijssepark?
Kom dan langs tijdens de door Wattnu georganiseerde Buurt Energieklusdagen. Tijdens deze dagen helpen de vrijwillige energiecoaches van Wattnu* u graag. Zij geven gratis producten en tips hoe het huis koel te houden in de zomer en welke energiebesparende maatregelen er in huis te nemen zijn.

NEEMT U DE BRIEF MEE DIE U VAN DE WONINGSTICHTING HEBT GEKREGEN. MET DIE BRIEF KRIJGT U ADVIES EN GRATIS PRODUCTEN.

Voor wie: bewoners Keverdijk en J.P. Thijssepark
Wanneer: woensdag 1 en zaterdag 4 september tussen 12:00 – 17:00 uur
Waar: bij de PLUS Supermarkt aan de Evert de Bruijnstraat

Op warme dagen is het goed om na te denken hoe we op een energiezuinige manier onze huizen koel kunnen houden. Wist u dat u met een paar kleine maatregelen zelf ook al veel energie kunt besparen in uw woning? Er zijn gratis energiebesparende producten te halen zoals:

  • een ventilator
  • LED lampen
  • radiatorfolie
  • een waterbesparende douchekop

U kunt desgewenst hulp krijgen bij het aanbrengen van deze producten van een Energieklusser en hiervoor een afspraak maken.

Tijdens de klusdagen zijn de algemeen geldende richtlijnen van de RIVM van toepassing. Er wordt voldoende afstand gehouden en er zijn desinfecteermiddelen aanwezig. 
Bewoners die niet bij de Buurt Energieklusdagen kunnen zijn en andere inwoners van Gooise Meren kunnen een waardebon aanvragen t.w.v. €50 via wattnu.org/waardebon.

*Deze bijzondere actie is mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van het Rijk i.s.m. gemeente Gooise Meren. Het gratis verstrekken van energiebesparende producten geldt zolang de voorraad strekt en is alleen bedoeld voor bewoners van Gooise Meren. Per adres/bewoner kan men éénmaal energiebesparende producten krijgen. Voor meer informatie over lopende projecten van Wattnu, de voorwaarden van de actie en/of hun privacybeleid, kijk op wattnu.org.